IJmond Coaching

Praktische informatie

Tarieven en vergoedingen:

SessieTijdsduurTariefAvond Tarief
kennismaking +/- 60 min € 90,- incl. btw  
Individueel 60 min €90,- incl. btw € 105,-
Relatie +/- 75 min. €110,- incl. btw € 125,-
          

 

Het is bij zorgverzekeraars mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer naar deze mogelijkheden bij je eigen zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij Vereniging Integrale Vitaliteitkunde.  en bij de RBCZ. 

     

 

Afspraak afzeggen:

Tot 24 uur van te voren kan je een afspraak kosteloos afzeggen. Daarna worden de gesprekskosten in rekening gebracht. 

Een groepstraining kan je tot 2 weken voor aanvang kosteloos annuleren. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht tenzij er nog een andere deelnemer wordt gevonden om de vrijgekomen plek in te nemen.

 

De Praktijk:

Parkeren:

Als je op de laan der Nederlanden rijdt en het politiebureau aan je linkerhand ziet, kan je de auto bijvoorbeeld aan de Luxemburglaan parkeren. Dat is voor de voetgangersoversteek rechts. Dan hoef je alleen over te steken voor de praktijk.  Als je vanaf de Plesmanweg de Laan der Nederlanden oprijdt, kan je na de voetgangersoversteek links afslaan en aan de Luxemburglaan parkeren. 

De fiets kun je voor de deur parkeren.

Buslijn 73 stopt op 7 minuten lopen van de praktijk, op de Wijkerbaan. Op station Beverwijk staan ook OV-fietsen tot je beschikking.

Het adres is Laan der Nederlanden 150

1945 AC Beverwijk.

 

Rolstoelvriendelijk:

Als je gebruik maakt, van een rolstoel kan je me dit vooraf even aangeven en kan je via de zij-ingang naar binnen. 

 

Klachtenprocedure

Ben je niet tevreden of loopt het anders dan je verwacht.?  Spreek  mij daar vooral direct op aan en wanneer we er samen niet uitkomen, bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen. Dit kan via deze beroepsvereniging V.I.V. en vind u hier meer informatie over de procedure.

Als lid van V.I.V. beschik ik over aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld. Zie Reglement Geschillencommissie.

klachtenformulier

Meldcode huiselijk geweld:

Als coach werk ik met de meldcode huiselijk geweld. Bij vermoeden van huiselijk geweld, gaan we hierover in gesprek, overleg ik met een collega en kan hier een melding van maken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Neem contact op