IJmond Coaching

Relatie therapie

Relatie

Liefde kan je leren!

Het belangrijkste in ons leven, leer je niet op school. Een fijne relatie met je partner! Misschien is jullie liefde totaal ondergesneeuwd door het leven en hebben jullie twijfels of er nog iets van jullie liefde over is.

Misschien hebben jullie ook altijd gedacht dat het vanzelf moet gaan. Heb je het gevoel er alleen voor te staan of zijn jullie verwikkelt in een eindeloze strijd. Je bent misschien geneigd de hoop op te geven omdat je die leukerd uit jullie begin tijd nergens meer terug ziet. Logische gevoelens die heel veel stellen zo nu en dan ervaren.

Het zal je verbazen hoe je hier zelf verandering in kunt aanbrengen door samen aan de slag te gaan. Aan de slag om jullie patronen te doorbreken die nu spanning, afwijzing en eenzaamheid veroorzaken. Je leert de lol, verbinding en intimiteit terug te brengen in de relatie zoals dat bij jullie past. Jullie ontdekken wat jullie liefdestaal is, hoe jullie de balans tussen geregel, liefde en intimiteit in je relatie kunt herstellen. En als jullie weer eens door een mindere fase gaan, weten jullie dit samen op te vangen.

Gelukkig zoeken veel stellen steeds vaker naar een andere oplossing dan scheiden om hun relatieproblemen op te lossen. Ruim 90 % van de stellen in mijn praktijk hervinden de liefde en weten de relatie zo vorm te geven dat ze daar beide veel meer plezier aan hebben dan ooit tevoren. In sommige situaties blijkt scheiden toch de enige juiste keuze. Ook dan is het waardevol om dit proces op goede voet in te gaan met elkaar. Tenslotte moet je na die-alles-oplossende-scheiding, ook nog een beetje fatsoenlijk met elkaar overleggen voor de kinderen. Want als partners kan je de relatie opbreken maar als ouders blijven jullie altijd voor verbonden. Daarbij wil je met een nieuwe partner echt niet in dezelfde valkuil terechtkomen.

Allemaal redenen om nu in jullie samen te investeren en je relatie nieuw leven in te blazen want wat heb je te verliezen?

 

 

Onderzoeksresultaten laten zien dat er na eft weinig terugval is. Voor onderzoeksresultaten verwijs ik je naar http://www.eft.nl/eft-relatietherapeuten/eft-onderzoek/

 

 

Relatie therapie: Omdat het niet altijd vanzelf gaat.

 

Neem contact op