IJmond Coaching

Uw coach

Mijn naam is Regine van der Zee.coach Het is mijn passie om met mensen te werken en te zoeken naar hoe zij het beste tot hun recht komen. Naar wat hen drijft, wat van waarde is en waar de behoeften liggen.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mensen. Wie zijn zij? Wat heeft hen gemaakt tot wie ze zijn? Wat drijft hen? Wat staat in de weg of blokkeert en vooral hoe komt iemand het beste tot zijn recht ten opzichte van zichzelf en in relatie tot de ander.

Dat heeft ook mijn keuze bepaald voor het beroep van hulpverlener. Na mijn opleiding ben ik gestart als jeugdhulpverlener waarna ik 15 jaar lang heb gewerkt met jongeren en gezinnen in de knel. In aansluiting hierop ben ik verder gaan studeren en heb ik mijn kennis uitgebreid naar het persoonlijk coachen van mensen. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en ben ik al geruime tijd Gecertificeerd coach practitioner, Coach innerlijke familie en EFT Therapeut.

Naast eigen ervaring beschik ik over een deskundig netwerk, waar u zo nodig van kunt profiteren. Dit bied ik aan om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn, zodat u niet verder hoeft te dolen op zoek naar passende hulp.

Partners in samenwerking zijn o.a :

samenwerkend

Neem contact op